Varázslóink

[expand title=”János”]

Csente JánosCsente János vagyok, de hívtak már Illóolajos Varázslónak, Hobbifotósnak, Loptának, Professzornak. Ennek a menünek a neve is innen származtatott. Budapesten élek. Három fiam van. Az Illatosegészség Klubot vezetem Budapesten és országszerte szervezem. Az életben és a klubban egyaránt segítek embereknek az egészségükben és a gyógyulásukban, például azzal, hogy milyen problémákra és hogyan alkalmazhatjuk az illóolajokat és más az egészség szempontjából fontos anyagokat. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy minél több embernek tudjunk segíteni. A magam részéről segíthetek neked megtanulni relaxálni, a stresszoldásban, a zsebfekély leküzdésében és még sok másban is.

Keress bátran a Facebookon, ITT találsz meg!

Elérhetőségem: csentejanos@illatosegeszseg.hu

[/expand]

[expand title=”Magdi”]

MagdiDara Dénesné Magdi vagyok. Iskolavédőnőként dolgozom Baján. Saját gyermekeim nincsenek, csak kereszt gyermekeim vannak. Az Illatosegészség Klubot vezetem két hetente Baján a Közösségi Házban. Tervben és szervezés alatt van a Pécsi klub is. Miről is szól ez a Klub? A Klubban megismerkedünk a terápiás illóolajok hatásaival, valamint azt, hogy milyen problémákra és hogyan alkalmazhatjuk az illóolajokat. Abban is szeretnék az embereknek segíteni, hogy minél előbb meg tudják oldani a már meglévő egészségügyi problémáikat is, ezért szeretném megismertetni azokkal az emberekkel, akik nyitottak az új dolgok befogadására, a mikro- és nano kozmetikumokat, valamint az élő flórás italokat. Hogy mik ezek? Keress meg bátran és elmagyarázom!

A Facebookon is megtalálsz: KATTINTS!

Elérhetőségem: magdi@illatosegeszseg.hu

[/expand]

[expand title=”Móni”]

Dabasi MónikaDabasi Mónika vagyok. Nem tudom mit kéne írni rólam. 30 éves, vagyok, Szombathelyen élek, de nem csak itt segítek az embereknek. Mások azt mondják rólam, hogy fiatal korom ellenére rengeteg saját tapasztalattal rendelkezem az életről és az egészségről. Empatikus, segitőkész vagyok. Szeretek embereknek segíteni. Fontosak számomra az emberi kapcsolatok. Szeretem az állatokat, kutyákat, macskákat főleg. A természetben látom a csodát, hiszek abban hogy fűben fában van az orvosság, a gyógyulás, az egészség.
Mikor magamról kell beszélni vagy írni, olyankor sosem tudok. Az életszemléletem pozitív, mégis belefutok az élet csapdáiba. Te is szeretnél embereknek segíteni jobbá tenni az életüket? Tudj meg többet rólam, majd jelentkezz!

A Facebook oldalamon még többet megtudhatsz rólam.

Elérhetőségem: moni@illatosegeszseg.hu

[/expand]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top